Seizoensafsluiting DoskoActa

Laatste buitentraining DoskoActa

Afgelopen maandag 11 juli was alweer onze laatste buitentraining van seizoen 2021-2022. Eerst mochten onze jeugdleden, aangevuld met een inmiddels stabiele aanvulling uit de wijk, hun laatste kunsten vertonen op het gras. Naderhand was er voor hen een lekkere, verkoelende traktatie. We kijken samen uit naar volgend buiten seizoen!

Daarna was het de beurt aan de senioren. Met ook inmiddels een vrij stabiele bezetting, hebben we weer een hoop gelachen en gezellig kunnen spelen in (de altijd) goede weersomstandigheden. Naderhand werden we weer welkom geheten door de vrijwilligers van BV Arkens voor de nazit. Naast een hoop gezelligheid, die met de picknickbanken en zwoele temperatuur haast Itialiaans aandeed, werd de inwendige mens ook niet werd vergeten, waarvoor dank!

Was er buitenvolleybal dan…??

Nog even voor degenen die ons en/of het buitenvolleybal hebben gemist. Dit jaar hebben we, tot ieders voldoening mag ik zeggen, voor het eerst gespeeld op het veld bij buurtvereniging Arkens. Naast de prima locatie op het gras kon en werd ook veel gebruik gemaakt van de faciliteiten van buurtgebouw De Terp. In samenwerking met de gemeente en BV Arkens onderzoeken we of we deze locatie als permanente buitenlocatie kunnen en willen ontwikkelen. Wordt vervolgd!

Nogmaals dank aan alle (jeugd)leden en vrijwilligers van BV Arkens: Namens DoskoActa bedankt voor ieders inzet, hulp, voor het gastvrije onthaal en natuurlijk alle sportiviteit en gezelligheid!

Groeten, Joost, Voorzitter DoskoActa