Beste buurtbewoner(s),

Na een succesvol en gezellige afsluiting van het vorige verenigings_seizoen, met een dag vol activiteiten, een BBQ en muziek, kon een ieder gaan genieten van een welverdiende zomervakantie. En nu na een zonovergoten vakantieperiode is het weer even wennen,
maar langzaam komen we weer in het ritme.

Ongetwijfeld is u de nieuwe frisse look van de Arkens Post opgevallen. Een prachtige nieuwe foto van de onlangs gerestaureerde molen, het symbool van de Arkens Post, prijkt de komende jaren op de voorkant van onze buurtkrant. Met dank aan Els Roosma, winnares van de
fotowedstrijd.

Inmiddels zijn de eerste activiteiten weer opgestart en de eerste bestuursvergadering van het komende seizoen is alweer achter de rug. Er ligt  een druk seizoen voor ons, qua activiteiten, maar ook op bestuurlijk vlak. We zijn in gesprek met de gemeente over de waterproblematiek rondom het voormalige Fûgelflecht terrein. Daarmee komt de realisatie van de speel-, en bewegingstuin weer een stapje dichterbij. En kunnen we de volgende stap maken met elkaar.

Daarnaast zijn wij aan het bekijken hoe wij Buurthuis De Terp kunnen verduurzamen, de eerste stappen zijn daarin inmiddels gemaakt. Als vanzelf houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen via de Arkens Post en de website van de buurtverening.

En last but not least, is er in 2023 natuurlijk nog het 50-jarig jubileum van de buurtvereniging! 50 jaar, oftewel een halve eeuw, dat is toch wel een mijlpaal. Iets om trots op te zijn en reden voor een groot feest! Er staat dus weer genoeg op de planning om naar uit te zien.
Voor nu wij wensen u nog een hele fijne nazomer en graag tot ziens!

Bestuur buurtvereniging Arkens