Beste buurtbewoner(s),
Zo staan wij aan de vooravond van het 50-jarig bestaan van de buurtvereniging en zo is het jaar alweer bijna om.
Terugkijkend was het een druk een hectisch jaar.
Naast het prachtige jubileumfeest wat we hebben kunnen vieren, met geweldige hulp van veel vrijwilligers, waren er op de `achtergrond` nog tal van andere zaken die speelden.
Onder andere het verduurzamen van De Terp, de activiteiten, bijeenkomsten en last but not least…It Mienskipplak!

De herfst is zichtbaar begonnen, met harde wind en regen, veel regen.
Dit heeft helaas tot gevolg dat de werkzaamheden m.b.t. de drainage van het voormalige Fugelfl echtt errein zijn uitgesteld.
Het terrein is gewoonweg te nat. Maar gelukkig staan de voorbereidingen, voor de realisatie van It Mienskipplak, niet stil.
Op dit moment wordt de afvoer voor de drainage door de straat gelegd richting open water bij appartementencomplex Mooi Arkens.
Er wordt een gescheiden riolering aangelegd zodat het regenwater gescheiden kan worden van het afvalwater.

We gaan richting het einde van het jaar, de feestdagen komen er weer aan. Een gezellige tijd welke we vaak doorbrengen met familie en vrienden. Toch willen wij in deze tijd ook weer stilstaan bij diegene voor wie dat niet vanzelfsprekend is of die het moeilijk hebben.
Ook dit jaar stelt de buurtvereniging daarom weer drie kerstpakketten beschikbaar. Verderop in deze Arkens Post vindt u meer informatie over deze actie.

Rest ons nog om u, de adverteerders, sponsoren en alle vrijwilligers te bedanken voor jullie inzet en/of medewerking voor de buurtvereniging.

Wij nodigen u allen van harte uit op de nieuwjaarsborrel van vrijdag 5 januari 2024!

Fijne feestdagen en een geweldig 2024!

Bestuur buurtvereniging Arkens