23 april Hollandse avond.

Deze datum stond in het buurtkrantje. Maar waarschijnlijk zet men die dan niet in de agenda.
Nou mensen jullie hebben wat gemist. Bij binnenkomst een bakkie en toen konden we los.
Er stonden verschillende soorten sjoelbakken, met een hoekje en natuurlijk ook gewone. We konden darten, dat is aan mij niet besteed, maar andere vonden dat zeer leuk.
Na dat we in groepjes werden verdeeld, vier per groep, konden we van start. Ronde één werd gespeeld, waarna een hapje en een drankje. Ronde twee. Toen moesten we natuurlijk nog wel even ons best doen, wat aardig lukte. Daarna konden de punten worden geteld. Spanning was natuurlijk aanwezig.
De prijzen werden uitgereikt.

Dus mensen de volgende keer als er weer iets wordt georganiseerd, graag komen. Voor het bestuur is het erg sneu dat er maar weinig mensen verschijnen.

Groetjes Janny Dijkstra.

Spirit u heel normale avond
Spirit u heel normale avond 22 April mocht ik een spirit u heel normale avond geven.Waarom de naam spirit u heel normaal? Omdat het heel normaal is. Iedereen heeft wel eens een “paranormale” ervaring gehad in zijn of haar leven. Ik vind het belangrijk dat mensen weten dat er niks engs aan is en dat de overledenen nog onder ons zijn. Graag wil ik mensen een boodschap meegeven vanuit de spirituele wereld van hun dierbaren. Of mensen een handvat mag geven zodat ze verder kunnen met bepaalde vragen.

Dat ze meer mogen leven vanuit hun gevoel. Zeker in deze gejaagde en onzekere wereld. Op een nuchtere manier en niet zweverig. Met een lach en een traan. Zo’n avond is voor mij ook spannend ik weet (gelukkig) nooit wat er gaat gebeuren. Ik maak thuis zielentekeningen van bijenwas met daarbij een bericht. Iedereen krijgt een tekening met een ondersteunend bericht mee naar huis. Het is nog altijd bijzonder hoe mooi de energie werkt in de groep.
En dat mensen weer met een fijn gevoel naar huis gaan. Dankbaar ben ik dat ik dit werk mag doen.

Ik hoop in Oktober weer een sprit u heel normale avond te kunnen geven. Ben je benieuwd wat ik nog meer doe? Kijk eens op mijn website www.susanmulder.nl of
mijn facebookpagina Susan Mulder Medium

Een harte groet, Susan