Bestedingsdoel Rabo-clubsupport

Buurtvereniging Arkens heeft een buurtgebouw de terp wat door de jaren nu aan wat onderhoud toe is zoals een nieuw dak dit is een forse uitgave waar we elke hulp bij kunnen gebruiken. Het dak zal een isolatie laag krijgen en nieuwe boeidelen daarna dakleer en een nieuwe daktrim. Met uw stem komen we dichterbij bij ons doel. Door de isolatie houden we de warmte beter in ons pand en scheelt energie verbruik. Bedankt voor uw stem.

Wie zijn wij

Buurtvereniging Arkens zet zich in voor de gemeenschap en de buurt voor alle leeftijden . Door activiteiten voor jong en oud te organiseren in en rond ons buurtgebouw De Terp daarbij kun je denken aan koffie ochtenden, shuffle boarden , klaverjassen, speeltjesmiddag, sjoelen, suppen, kaatsen, darten, bingo, ect.
Al meer dan 40 jaar zijn we er voor een ieder in onze wijk en er buiten. Met een groep vrijwilligers waar we trots op zijn dat ze ons belangeloos helpen. Met elkaar voor elkaar.

Vorig jaar

Buurtgebouw De Terp is aan een nieuwe pvc vloer toe de huidige pvc vloer laat los en dit kan niet zo blijven dit is een grote kostenpost en we kunnen daarbij alle bijdragen gebruiken om de kas te steunen en weer voor jaren te genieten van een goede pvc vloer. Zo kunnen we onze activiteiten voor jong en oud weer veilig voorzetten. Uw stem helpt ons enorm bedankt.