Grote clubactie

Wij als buurtvereniging hebben ons dit jaar ingeschreven bij de grote clubactie. Hierdoor hopen wij dat leden / sponsoren van de buurtvereniging loten gaan kopen. Hiervan gaat 80% naar de buurtvereniging. De kosten per lot zijn €3,00, hiervan gaat dus €2,40 per lot naar de buurtvereniging. Men kan losse loten kopen maar ook een superlot. Met een Superlot t.w.v. € 150,- verkoop je 50 loten ineens. Dit is dus direct € 120,-, want 80% gaat direct naar jullie clubkas!

Vanaf zaterdag 18 september gaan we weer samen loten van de Grote Clubactie verkopen voor onze club. Dit jaar willen we de opbrengst besteden aan de nieuwe vloer van Buurtgebouw De Terp.

Wist je dat je niet per se langs de deuren hoeft te gaan, maar ook heel gemakkelijk online loten kunt verkopen? Help jij mee om de clubkas te spekken?! Scan of klik de QR-code

Collecte Handicap.nl

Collecte van Hancap.nl is van 27 september tot 2 oktober. HandicapNL zet zich in voor een normaal, waardevol dagelijks leven voor alle 2 miljoen Nederlanders met een handicap. Maar wat is nu een handicap. Dit zijn beperkingen op het vlak van o.a. Lichaam, geest, cognitie en zintuigen. Dus iedereen kent wel iemand met een vorm van een beperking soms tijdelijk maar de meesten zullen er mee moeten leven. Niet alleen diegene die het aan gaat maar ook de mensen er omheen en de omgeving heeft er mee te maken. Daarom gaat het geld naar Projecten die er voor zorgen dat iedereen met een handicap een waardevol dagelijks leven mag en kan leven. In de vorm van rolstoeltrainingen, mantelzorg ondersteuning maar ook toegankelijkheid. Scan of klik de QR-code en al vast bedankt voor U gift

Clubsupport

Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt. Stemmen kan vanaf 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging. Ben je lid van de Rabobank stem dan op de Buurtvereniging Arkens!

Iedereen verdient een club
Iedereen verdient een plek waar je altijd welkom bent.
Waar je jezelf kunt zijn en elkaar sterker maakt. Clubs en verenigingen zijn zulke plekken. Van sport en hobby
tot kunst en cultuur. En dat moet zo blijven. Daarom helpt
Rabo ClubSupport lokale verenigingen met kennis,
netwerk en geld. Doe je ook mee? Jouw club kan ook meedoen! Vanaf 6 september kunnen clubs met een maatschappelijk bestedingsdoel zich weer inschrijven. Wil je meer weten?
Kijk dan alvast op rabobank.nl/clubsupport.