Onder de aandacht

Vloer berging De Terp
Afgelopen zomer zijn de vloeren in de beide bergingen van De Terp aangepakt. De vloeren waren volgens het meerjarig onderhoudsrapport, opgesteld door een extern bedrijf in opdracht van de gemeente, niet meer in goede staat. Ook de wanden van beide bergingen zijn hierin opgenomen. Deze zullen ook worden aangepakt en tevens van isolatie worden voorzien. Wij hopen dit op korte termijn te kunnen realiseren.

Grote schoonmaak in De Terp 2 juli jl.
Zaterdag 2 juli was er weer de jaarlijkse grote schoonmaak in De Terp. Na een paar uurtjes poetsen was De Terp weer spik en span! Namens de schoonmaakcommissie was er voor de deelnemers, ook voor degene die niet aanwezig konden zijn, een kleine attentie voor hun inzet het afgelopen seizoen.
Lijkt het u ook leuk om een aantal keren per jaar te komen helpen bij de schoonmaak van De Terp? Laat het ons weten via o.v.v. naam en telefoonnummer

Gezelligheid kent geen tijd ….
Komende periode staan er weer een aantal gezellige sjoel- en dartavonden op de agenda. Op deze avonden bent u natuurlijk welkom om mee te sjoelen of te darten, maar wilt u gewoon vrijblijvend een kijkje komen nemen, een drankje drinken aan de bar en/of genieten van een lekker snackje dan bent u ook zeker welkom!
Kijk voor alle actuele data en tijden in de agenda in deze Arkens Post.

Sint-Maarten 11 november
Ook dit jaar gaan we natuurlijk niet voorbij aan Sint-Maarten! Op
vrijdag 11 november staan wij voor jullie klaar vanaf 18.00 uur bij De Terp. Zing je mooiste lied bij het feestelijk versierde buurthuis en natuurlijk staat er dan weer wat lekkers voor jullie klaar!
En vergeet niet….Zaterdag 5 november kan je op de knutselmiddag ook je eigen lampion maken! Hoe leuk is dat!
Neem jij 11 november je eigen mooie zelfgemaakte lampion ook mee?

Data om niet te vergeten
Sinterklaas schoen zetten
Ook dit jaar komen wij, Sinterklaas & pieten, weer naar Franeker en natuurlijk ook naar het
Schalsumerplan. Je mag je schoen weer komen brengen in buurthuis De Terp op
woensdag 23 november of zaterdag 26 november.