DARTTEAM ALL DAY LONG

Hallo,

Wij zijn het dartteam All Day Long (ADL).
Wij zijn een vrienden groep die  elke dinsdagavond darten tegen andere teams uit de omgeving, we bestaan nu 2 jaar, maar door corona hebben nog maar 1 seizoen kunnen spelen.
We zaten in de 2de divisie omdat we waren ontstaan uit een team uit die divisie maar dat was zoals verwacht veel te hoog gegrepen voor ons en we zijn uiteindelijk gedegradeerd naar de 3de divisie waar we dus komend seizoen in uitgaan komen.

We hebben 7 spelers Joukje is onze captian en Frits reseve captian, verder hebben we nog Robert, Meite, Mark, Marly en Ysald.

We spelen onze thuis wedstrijden op dinsdagavond in Wijkgebouw De Terp, en dat is altijd een gezellige avond, als u eens wilt zien hoe het toe gaat op zo’n avond bent u van harte welkom om eens te komen kijken, en er is altijd wel een bord over waar u even een pijltje kunt gooien.

En wie weet komt er een 2de team, dat was vorig seizoen ook zo maar die konden voor dit seizoen helaas niet genoeg spelers krijgen.

Een team moet minimaal uit 5 personen bestaan, dus misschien heeft u 4 vrienden of vriendinnen die elke dinsdagavond een avondje willen darten, kom dan vooral langs dan kunnen wij u verder helpen.

Lets play darts.

All Day Long


Voor informatie mag je contact opnemen met de volgende personen, Frits de Vries 06-23065811.
Of stuur een mailtje naar

All Day Long heeft inmiddels 3 sponsoren weten te strikken te weten;

Hoofdsponsor:

Ferienhof A&B
Hüningen 79
4760 Büllingen (België)
www.ferienhofab.com

Subsponsors:

Autobedrijf Dyna,
Uranusweg 17,
8938 AJ Leeuwarden
www.autobedrijfdyna.nl

MF Koi
Swaerderwei 39,
8851 EG, Tzummarum
www.mfkoi.nl