Met ingang van het nieuwe seizoen worden er wedstrijden gedart in buurthuis De Terp . Het dartteam All Day Long gaat daar hun thuiswedstrijden spelen op dinsdagavond .

Aangezien er 4 wedstrijdbanen zijn is er plaats voor nog een team, Een team bestaat uit minimaal 5 mannen cq vrouwen Wil jij graag darten in wedstrijd verband geef je dan op via de mail, Weet je nog meer die wel willen, dan kun je zelf een team vormen van minimaal 5. De spelers hoeven niet beslist in Franeker te wonen, zou wel leuk zijn maar geen verplichting . Maar weet je er 2 of 3, ook goed, misschien zijn er nog meer die zich opgeven, De contributie voor de Friese dart bond bedraagt 35 euro p.p. per seizoen . Opgave kan tot 3 juli want dan stopt de inschrijf termijn voor teams, Op die avond is er ook nog darten in de terp, dus misschien komen daar ook nog mensen die willen spelen, kom je daar naartoe en zit je na te denken om te gaan spelen, neem dan in ieder geval dan een digitale pasfoto mee . Het begint rond 8 uur.

Voor informatie mag je contact opnemen met de volgende personen, Frits de Vries 06-23065811 Of Marco van Haaften 06-27654199
Of stuur een mailtje naar